RECIKLAŽNA DVORIŠTA RADE SKRAĆENO

Piše: - 30.03.2020.

Izmijenjeno je radno vrijeme reciklažnih dvorišta.

Od danas, 30. ožujka reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta radit će od ponedjeljka do subote, u vremenu od 9.30 do 17 sati, a nedjeljom će raditi dežurno reciklažno dvorište Žitnjak (Čulinečka cesta 275) i mobilno reciklažno dvorište Podsused-Vrapče (Prigornica 2) u vremenu od 7.30 do 14 sati.

Zbog nastale materijalne štete uzrokovane potresom, djelatnici Čistoće postavljaju sanduke isključivo za šutu u koju građani pogođeni potresom mogu istu odlagati. Također, sugrađane koji su nastradali u potresu mole da odvoz glomaznog otpada (namještaj i slično što je uništeno) direktno dogovaraju s djelatnicima Čistoće pozivom na broj telefona 01 6187 – 046 ili 01 6146-477  od 7 do 20 sati radi dogovora termina odvoza ili putem elektroničke pošte na adresu cistoca@zgh.hr.

Apeliraju i na odgovorno postupanje s otpadom i pridržavanje rasporedima odvoza otpada koji su prilagođeni nastaloj situaciji i mjerama. Ovaj tjedan odvozi se plastika. Plastične vrećice i papir ne iznosite na javne površine prije dana odvoza.

Sve ove, a i dodatne informacije, kao i raspored odvoza otpada istaknute su na www.cistoca.hr.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist