Martin Garrix Feat. Clinton Kane – Drown

Piše: - 17.04.2020.

Martin Garrix objavio prvu pjesmu u 2020 godini na kojoj je radio i hrvatski producent Matroda

Martin Garrix, nizozemska EDM-a zvijezda konačno nas je iznenadio svježom glazbom. Nakon što je njegova izuzetno uspješna suradnja “Used To Love” s Deanom Lewisom dobila akustičnu obradu, Martin napokon objavljuje svoj prvi originalni singl za 2020 godinu pod nazivom “Drown” u kojem vokale pjeva mladi Clinton Kane. Garrix se drži uobičajenog posla kao i obično, neprestano obilazi svijet, otkrivajući nove talente i puštajući zadivljujuću glazbu.

Na maxi singlu pojavljuje se par remixiranih verzija od kojih izdvajamo prepoznatljivu produkcijsku notu svijetski poznatog hrvatskog producenta Matrode, a tu je i odličan remix nizozemca Nicky Romera s kojim ovaj vikend Garrix ulazi i na našu plesnu top listu kao novitet.

Martijn Garritsen (Amstelveen, 14. svibnja 1996.),  poznatiji po umjetničkom imenu Martin Garrix, nizozemski je DJ i glazbeni producent, najpoznatiji je po pjesmi “Animals”, koja je uvrštena među Top 10 hitova u više od 10 zemalja.

Garrixova strast za glazbu počela je u dobi od 4 godine, željeći naučiti svirati gitaru. U dobi od 8 godina (2004), izrazio je interes da postane DJ nakon što je vidio DJ Tiesta na Olimpijskim igrama u Ateni. Garrixu je posebnu inspiraciju dala pjesma “Traffic”,  što ga je navelo da se počne baviti produkcijom.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist