Purple Disco Machine izdao novu pjesmu Hypnotized

Piše: - 17.04.2020.

Purple Disco Machine nakon singla “In My Arms” i remixa za Elton Johna izdao novu suradnju sa Sophie and the Giants “Hypnotized”

Tino Piontek aka Purple Disco Machine ne miruje kad je u pitanju produkcija glazbe. U doba karantene i nemogućnosti nastupanja na festivalima elektronske glazbe, Tino kao i večina glazbenika marljivo radi u studiju stvarajući nove hitove. I dok singl “In My Arms” još uvijek ne silazi sa top ljestvica plesne glazbe, stiže nam nova suradnja sa projektom Sophie and the Giants !

Nova pjesma Hypnotized teleportira nas produkcijski u 80-te godine diska, koji je popunjen novim produkcijskim funk basom, privlačnom melodijom i upečatljivim vokalom. Ništa drugo nije ni potrebno za ljeto 2020 godine !

Ova pjesma samo je jedan je od noviteta u emisije Dj Time, a ujedno i novi ulaz na našoj plesnoj top listi koja kreće u subotu od 21 sat. Pjesme “In My Arms” i remix za “(I’m Gonna) Love Me Again” Elton Johna odlično su prošle na top listama Zabavnog radija, tako da ne sumnjamo da će te ubrzo zavoljeti i “Hypnotized”.

Podijelite

Current track

Title

Artist