Apple Music dostupan u Hrvatskoj !

Piše: - 21.04.2020.

Jedan od najpopularnijih glazbenih servisa u svijetu Apple Music, konačno dostupan u Hrvatskoj !

Apple Music servis za streamanje glazbe tvrtke iz Cupertina, najpoznatije po Iphone i Ipad uređajima konačno je dostupan u našoj zemlji, iako u trenutku pisanja ovog teksta to nije službeno potvrđeno ! No korisnici tijekom dana javljaju da su uspjeli normalno registrirati svoj korisnički račun na jedan od najpopularnijih glazbenih servisa koji su toliko željeli. I dalje se vodi rasprava tko je bio kriv i zašto je Hrvatska bila uvijek izuzetak na digitalnoj glazbenoj karti. Jedno je sigurno,  21. siječnja ove godine na Godišnjem sastanku Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastao se s CEO-om Applea Timom Cookom.  Jedna od tema ovog sastanka bila je i proširenje suradnje naše države i Applea, u pristupu Appleovim uslugama u Hrvatskoj.

Apple Music od danas ima novu opciju, glazbu s ovog servisa moguće slušati i putem internetskog preglednika na većem broju platformi kao što su Windows, Linux i Chrome OS. Dok je to do nedavno bilo moguće samo ako ste bili u posjedu nekog Apple uređaja. Ovaj stream servis ima jedan od najvećih glazbenih kataloga na svijetu (60 milijuna pjesama), sadrži i veliku bazu domaćih pjesama i izvođača tako da svatko može pronaći nešto za sebe. Usluga ima besplatni probni rok od pola godine, a nakon toga se plaća ovisno o planu za koji se odlučite. Dolazak još jednog velikog igrača se čeka, a iako je više puta u medijima bilo govora da dolazi početkom godine, Spotify za sad nije dostupan.

Zabavni radio prisutan je već dugi niz godina na iTunes platformi gdje možete slušati naš programo uživo. Dok je jedan od najslušanijih podcasta u regiji Dj Time Croatia podcast uvijek pri vrhu top liste najpopularnijih! Riječ je o emisiji koja već dugi niz godina vikendom donosi najpopularnije klupske hitove u mixu, a uživo je slušate svake subote od 21 sat.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist