REKONSTRUKCIJA KOLODVORA

Piše: - 23.04.2020.

Nakon što smo prošli tjedan poslali upit HŽ infrastrukturi o započetim radovima na kolodvoru, jučer nam je stigao i odgovor iz Korporativnih komunikacija HŽ infrastruktire. Pitanja i odgovor donosimo u cijelosti.

Štovani,
Molimo Vas informaciju vezanu za vidljive radove na željezničkoj postaji Dugo Selo. Predviđena je rekonstrukcija kolodvora, a vidjeli smo da je dio kolodvora ograđen i da je počelo uklanjanje dijela stabala. Radi li se o pripremi gradilišta, kada je predviđen početak radova, kada završetak i što će to značiti za putnike,nakon što se uspostavi, zbog korone, trenutno prekinuti promet putnika.
Zahvaljujem na odgovorima.

Glavni urednik
ZABAVNOG RADIJA RADIO MARTINA
Borivoj Zimonja

Poštovani,
riječ je o pripremnim radovima u sklopu rekonstrukcije kolodvorske zgrade u Dugom Selu i rekonstrukcije tzv. zgrade za sekcioniranje. Radovi su započeli prije nekoliko dana, a njihovo trajanje je u ovome trenutku teško procijeniti obzirom na smanjeni intenzitet radova uslijed pojave koronavirusa. Planirali smo radove na navedenim objektima završiti do kraja godine, međutim realno je očekivati odstupanja od tog plana.

Rekonstrukcija ostatka kolodvora (perona, kolosijeka itd.) ovisi o završetku radova na dijelu od Vrbovca do Križevaca, ali i o završetku tzv. zapadnog nadvožnjaku u Dugom Selu (kod Lidla).
Putnici će u ovoj prvoj fazi, za vrijeme rekonstrukcije kolodvorske zgrade, putovati kao i do sada osim što neće moći koristiti kolodvorsku zgradu, a u vrijeme rekonstrukcije ostatka kolodvora organizirat će se prijevoz putnika autobusima.

S poštovanjem,

Korporativne komunikacije
HŽ Infrastruktura d.o.o.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

MJERE VLADE U TRI FAZE


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

Dan planeta zemlje


Thumbnail
Current track

Title

Artist