SAMO 3 OBOLJELA U HRVATSKOJ

Piše: - 02.05.2020.

Današnji rezultati doista vesele.
Od jučer do danas Hrvatskoj je zabilježeno samo 3 nova slučaja COVID – 19 što znači da je do sad ukupno 2088 zaraženih osoba. Do sada je izliječeno 1483 bolesnika, od čega 591 iz bolničkog sustava i 872 iz kućnog liječenja,
Preminule su, nažalost još dvije osobe, jedna u Splitu druga u Zagrebu tako da je do sada u Hrvatskoj zabilježeno 77 smrtnih slučajeva od koronavirusa
Iz spomenutih brojeva vidljivo je da je u Hrvatskoj trenutno 528 bolesnika zaraženih virusom Covid 19. Na bolničkom liječenju nalazi se trenutno 239 osoba a na respiratorima je 17 bolesnika.
Istarska županija više nema ni jedan slučaj COVID-a. U Zagrebačkoj županiji nije zabilježen ni jedan slučaj koronavirusa.
U protekla dva dana u Zagrebu je zabilježen jedan slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je gradski Stožer civilne zaštite, pa je broj ukupno zaraženih u Zagrebu 466, od čega je 351 osoba je izliječena, rekao je ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Zvonimir Šostar. Stožer je najavio da se u ponedjeljak u Zagrebu reaktivira bolnički sustav, a da s radom počinju i konzilijarno-specijalističke ambulante.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

GRADSKI STOŽER


Thumbnail
Current track

Title

Artist