Svim volonterima i aktivistima Crvenog križa čestitamo njihov dan i zahvaljujemo za sve što rade, a posebno u vremenu od izbijanja pandemije koronovirusa. Svoju čestitku i zahvalnost aktivistima Gradskog društva Crvenog križa Dugo Selo, došli smo uputiti osobno.
Dočekala nas je ravnateljica Gordana Kocaj koja je u izravnom javljanju za naš program zahvalila na čestitkama i podsjetila što su sve volonteri, a među njima i dvadesetak novih, radili u protekla dva mjeseca na području Dugog Sela, Brckovljana i Rugvice. Opisala je rad socijalne samoposluge i zahvalila svima koji pomažu, a osobito volonterima GD. Naravnu u toj skupini je i više od 900 dobrovoljnih darivatelja krvi i brojni članovi mladeži CK.

Građane koji će imati socijalnih problema, jer su u međuvremenu ostali bez posla i prihoda pozvala je da im se jave kako bi im pomogli u ostvarivanji socijalnih prava. Uz 8. svibnja Svjetski dan Crvenoga križa, u Hrvatskoj započinje i Tjedan Crvenoga križa, a u Kauflandovoj trgovini, dugoselci će u tom tjednu moći dio prehrambenih artikala i higijenskih potrepština darivati Crvenom križu ostavljajući ih i posebne kutije koje se nalaze nakon blagajne.

Još jednom veliko hvala Crvenom križu u ime svih onih kojima je njihova pomoć bila ili bude potrebna.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist