JESSIE WARE – Save A Kiss

Piše: - 13.05.2020.

Kao u prethodno objavljenim singlovima koji će se naći na njenom novom albumu “What’s Your Pleasure”, Jessie Ware ponovno donosi upečatljiv spoj pop i disco glazbe

Miljenica hrvatske publike svakim singlom oduševljava osvježavajućim spojem pop i disco glazbe, a to je ponovila i svojom novom pjesmom “Save A Kiss”. Pjevačica je tako otkrila još jedan dio njenog nadolazećeg albuma “What’s Your Pleasure”, koji će biti objavljen 19. lipnja. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru Zabavnog radija.

Singl “Save A Kiss” dobio je novo značenje s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj smo se našli, vremena su čudna i mislim da je sad trenutak da otkrijem tu pjesmu publici. Smatram da je vrlo optimistična i prikladna za plesanje, nadam se da će ju slušatelji diljem svijeta također doživjeti na taj način”, otkrila je britanska glazbenica.

Uz “Save A Kiss”, Jessie je publici otkrila singlove poput “Ooh La La”, “Spotlight” i “Mirage (Don’t Stop)”, kojima je dala naslutiti da će njen novi album “What’s Your Pleasure” biti impresivan spoj pop, R&B i disco glazbe. Na novom izdanju, koje će biti objavljeno 19. lipnja, naći će se 12 novih pjesama.

Jessie Ware jedna je od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Uz glazbu, posvećena je i njenom podcastu Table Manners, u kojem su gostovale brojne poznate osobe, među kojima su se našli Ed Sheeran i Sam Smith.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist