Zagreb: e-Upisi u dječje vrtiće od 25.svibnja

Piše: - 15.05.2020.

Ovogodišnje prijave za upis u dječje vrtiće Grada Zagreba započinju 25. svibnja i trajat će do 5. lipnja, najavio je gostujući u programu Zabavnog radija pročelnik Ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

“Upisi u vrtiće ove godine mogući su isključivo elektronskim putem. Roditelj/skrbnik djeteta zahtjev za upis djeteta treba podnijeti samo jednom gradskom dječjem vrtiću, u pravilu onome prema mjestu stanovanja (primarni izbor), s mogućnošću odabira drugog gradskog dječjeg vrtića kao alternativne opcije”, kazao je Lovrić.

Ponude verificiranih programa sukladno planovima upisa možete vidjeti na mrežnim stranicama svakog dječjeg vrtića, a isti se nalaze i u aplikaciji.

Popis dječjih vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb možete vidjeti na poveznici:

POPIS DJECJIH VRTICA GRADA ZAGREBA

Podnošenje zahtjeva za upis moguće je isključivo putem e-Pisarnice na poveznici Pristup u e-Upise u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb a koja će biti aktivna od 25. svibnja do 5. lipnja 2020.

Više informacija možete potražiti ovdje

Lovrić je napomenuo i da su odlukom Skupštine roditelji oslobođeni participacije za vrtić od 16. ožujka do završetka epidemije COVID – a 19. Dodao je kako ovih dana vrtiće pohađa 3500 djece, a kada su u pitanju učenici razredne nastave, njih je ovih dana u školi 1400.

Podijelite

Current track

Title

Artist