VELIKO SUČELJAVANJE ZA II. IZBORNU JEDINICU

Piše: - 24.06.2020.

ZABAVNI RADIO – RADIO MARTIN organizira u svom programu sučeljavanje nositelja lista 5 najvećih kandidata za ulazak u Sabor RH iz II. izborne jedinice.  U utorak 30. lipnja od 09:30 do 11:00 sati slijedi veliko i jedno od posljednjih sučeljavanja uoći izborne šutnje i izbora 5. srpnja. Našu pozivnicu dobili su: MILAN BANDIĆ, MIROSLAV ŠKORO, GORDAN JANDROKOVIĆ, NINO RASPUDIĆ I RAJKO OSTOJIĆ.

 

Tako će se isti kandidati moći susresti ponovo, tjedan dana nakon burne rasprave na RTL-u. Nakon jučer poslanih poziva izbornim stožerima, prvi su dolazak na sučeljavanje potvrdili Nino Raspudić i Rajko Ostojić, a potvrde uskoro očekujemo i od drugih pozvanih kandidata.

Sučeljavanje će se održati u PLAVOJ DVORANI na Trgu Dragutina Domjanića 6 u Sesvetama  uz izravan radijski prijenos a moći ćete ga pratiti u putem FB stranice našeg radija.

ZABAVNI RADIO jedna je  od vodećih radio postaja po slušanosti u II. Izbornoj jedinici.  U terminu u kojem smo predvidjeli sučeljavanje,  utorkom između 9 i 11 sati, naš program na području  Grada Zagreba, Zagrebačke i Bjelovarsko – bilogorska županije prati 94 491 slušatelj uz doseg i do 128 028 slušatelja.  /Istraživanje agencije DeFacto u I. kvartalu 2020./

Osim toga imamo najave da će naše sučeljavanje  preuzeti još nekoliko radio postaja iz II. Izborne jedinice koja se proteže od Dubrave do granice s Mađarskom. Tko pobjedi u II. izbornoj jedinici pobjeđuje na izborima, potvrdili su rezultati  izbora 2011.; 2015. i 2016. godine.

 

 

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist