Dani smijeha u Dugom Selu

Piše: - 21.07.2020.

Kulturna događanja u Dugom Selu nisu umrla unatoč pandemiji Covida 19!

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo, u suradnji s Teatrom Kerekesh iz Varaždina, organizira prve Dane smijeha u Dugom Selu, tijekom vikenda od 31. srpnja do 2. kolovoza.

Na otvorenom prostoru pored zgrade Pučkog otvorenog učilišta, uz poštivanje svih propisanih uvjeta o zaštiti od virusa, ljubitelji kazališta moći će pogledati tri vrhunske komedije Teatra Kerekesh, od kojih su dvije premijerne izvedbe.

U petak 31. srpnja, s početkom u 21,00 sat, možete pogledati premijeru predstave “Imovina” u režiji Jana Kerekeša; u subotu, 1. kolovoza u isto vrijeme, legendarnu predstavu Ljubomira Kerekeša „Dimnjačar“, a u nedjelju 2. kolovoza, također s autorskim potpisom Ljubomira Kerekeša premijerna predstava „Ringišpil“.

Ulaznice se mogu rezervirati online na internetskoj stranici Dugoselske kronike ili kupiti u Foto Studiju Time. Cijena ulaznice za pojedinačnu predstavu je 50,00 kuna, a paket ulaznica za sve tri predstave prodaje se za 120,00 kuna.

Ne dozvolite da korona pobijedi kulturu, dođite i odlično se zabavite, uz Teatar Kerekesh, na otvorenoj pozornici Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo!

Podijelite

Current track

Title

Artist