Bob Marley & The Wailers – Sun Is Shining (Robin Schulz Remix)

Piše: - 22.07.2020.

Robin Schulz je klasik Boba Marleya pretvorio u plesnu pjesmu prekrivenom suncem, ozbiljnom crossover privlačnošću.

Kad su u pitanju ljeto i radio postaje, jedan od singlova koji se iz ljeto u ljeto ponavlja je hit “Sun Is Shining”. Ovaj hit ima nebrojeno verzija, a najčešće ga možete slušati u verziji koju je producirao 1999 godine Danski producent Funkstar De Luxe. No tome je očito došao kraj, jer nam je danas stigla najnovija verzija za koju mislimo da dostojno može zamijeniti ovaj legendarni remix.

Originalu, Schulz dodaje zaraznu bas liniju i feelgood zvukove klavira. Izvorno objavljen na albumu Soul Revolution, 1971., Bob Marley & The Wailers, “Sun Is Shining” jedan je od Marleyevih najpriznatijih hitova.

Robin Schulz povodom izlaska remixa: “Apsolutna je čast biti izabran za remiks! Bob Marley je istinska legenda. Privilegija i vrhunac moje karijere je imati priliku dodati svoju individualnu notu ovoj veličanstvenoj pjesmi. Stvarno se radujem izdanju.”

Schulz je na scenu izašao 2014. godine remiksom “Waves” nizozemskog hip-hop umjetnika Mr. Probza, koji je kasnije dobio nominaciju Grammy za “Best Remixed Record”. Otada je postao jedan od najprepoznatljivijih elektroničkih umjetnika na planeti, surađujući s Davidom Guettom, Cheat Codesima i, odnedavno, švedskom kantautoricom Winonom Oak u svibanjskom singlu ‘Oxygen’. Schulz je također uvršten od 2015. godine na DJ Mag “Top 100” popis. A na Zabavnom radiju ga u zadnjih par tjedana najčešće sviramo sa pjesmom “Alane“.

Podijelite

Current track

Title

Artist