Rekordnih 19 zaraženih u Zagrebačkoj županiji

Piše: - 22.08.2020.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije danas do 11:00 sati evidentirane su 364 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o devetnaest osoba više. Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 108 slučaja. Do sada je ukupno izliječeno 245 osoba, a 11 ih je preminulo.
Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve – sedam novih slučajeva u Ispostavi Zaprešić, četiri nova slučaja u Ispostavi Samobor, tri nova slučaja u Ispostavi Velika Gorica, po dva nova slučaja u ispostavama Dugo Selo i Vrbovec, jedan novi slučaju Ispostavi Sveti Ivan Zelina

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist