PREMINULE DVIJE ŽENSKE OSOBE

Piše: - 09.09.2020.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije objavio je podatak da su od korone preminule još dvije osobe, pa se broj do sada preminulih u županiji povećao na 13. Radi se o jednoj osobi iz Dugog Sela i jednoj iz Brckovljana koje su preminule 4. odnosno 7. rujna, zbog čega nisu u današnjim statistikama Nacionalnog stožera. Kako smo saznali radi se o dvije ženske osobe.

Inače danas do 10 sati na području županije imamo 10 novooboljelih i 14 izliječenih, tako da je trenutno aktivno 162 slučaja. Tri su nova slučaja u Zaprešiću, po dva u Velikoj Gorici i Dugom Selu, te po jedan u Svetoj Nedelji, Brckovljanima i Pokupskom.

Od 10 novooboljelih osoba 6 su kontakti prethodno oboljelih, 1 slučaj je povezan s boravkom u BiH, 1 slučaj povezan je s ljetovanjem na obali, dok je za 2 slučaja nejasna epidemiološka anamneza. Samoizolacija je propisana za još 29 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije od početka pandemije u županiji je evidentirano ukupno 560 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 385 osoba, a 13 ih je preminulo.

 

 

Podijelite

Current track

Title

Artist