“ČUVAJ ME” NOVA PJESMA I SPOT NINE KRALJIĆ

Piše: - 10.09.2020.

Nova pjesma Nine Kraljić ‘Čuvaj me’ inspirirana je univerzalnom pokretačkom snagom svijeta – ljubavlju. No, nije riječ o klasičnom motivu ljubavnog odnosa dvoje ljudi, već o povezanosti s prirodom. Za Ninu, priroda je izvor života, snažna sila koja nas vraća nama samima i daje nam energiju za svakodnevicu. Osjećaj veze s prirodom je bezvremenski, trajno je zapisan u nama te mu se trebamo vraćati, baš kao što se i Nina ovom pjesmom vraća na svoj izvor, na glazbeni početak koji je bio obilježen istom tom emocijom.

“Čuvaj me” je nastala kao osobna težnja za povratkom najbitnijim vrijednostima i srži svega kao što je ljubav i priroda, a poslovno kao putanja kojom se dalje mislim kretati slaveći te iste vrijednosti. Pjesma je ranjiva i snažna, baš ono što mislim da sačinjava kvalitetnog čovjeka koji ima u sebi oba elementa.”, kaže Nina Kraljić o novoj pjesmi.

Za singl “Čuvaj me” snimljen je i spot koji je vjerna vizualna kulisa pjesme. Eksterijer šume, igra s bojama, voda i zemlja – motivi su kojima Nina ilustrira svoju ideju veze s prirodom. Redatelj spota je Dinko Pasini, a glazbu i tekst uz Marka Matijevića Sekula potpisuju Maja Kolarić i Boris Kolarić. Za produkciju i aranžman je također zaslužan Marko Matijević Sekul (Beton Music), a cijelu je atmosferu s a zanimljivim fotografijama dočarao je Dinko Pasini.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist