SAM SMITH – Diamonds

Piše: - 18.09.2020.

Britanska glazbena zvijezda najavila je objavu novog albuma „Love Goes“

Sam Smith pred početak vikenda fanovima daje puno razloga za slavlje. Britanska glazbena zvijezda najavila je objavu novog albuma „Love Goes“, koji će na police stići 30. listopada ove godine. Riječ je iščekivanom, trećem studijskom izdanju koje će stići tri godine nakon drugog LP-a „The Thrill of It All“. Vijest je popraćena i premijerom potpuno novog singla „Diamonds“, koji stiže nakon niza suradnji poput globalnog hita „Dancing With A Stranger“ te uspješnih singlova „Promises“ i „I’m Ready“:

Vizual pjesme, koji prati iznimnu ljubavnu priču, kreirao je Luke Monaghan, a on i Sam veću su surađivali u izradi spotova za hitove „How Do You Sleep“, „Too Good At Goodbyes“ i „Writings On The Wall“. Pogledajte videospot:

Kako potvrđuje Smith, rad na ovom projektu bio je „najeksperimentalnije razdoblje u mojem životu, osobno i glazbeno. Svaki je odlazak u studio bio popraćen jasnim ciljem, da ćemo kreirati glazbu bez ikakve zadrške. Rezultat je čaroban, a čitavo je iskustvo bilo terapijsko i izrazito zabavno. Moja ljubav prema glazbi je toliko široka, nema mjesta sramu. Prisutna je samo ljubav, ljubav prema pjevanju, stvaranju i plesanju. Hvala svakome tko je prihvatio moju kreativnost i dozvolio mi da tijekom snimanja budem osoba koja želim biti.“

Na snimanju albuma „Love Goes“ radio je pravi all-star tim – Steve Mac (Ed Sheeran), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labirinth, Stargate, Guy Lawrence iz sastava Disclosure te Jimmy Napes.

Podijelite

Current track

Title

Artist