Keith Urban u suradnji s P!nk objavio singl “One Too Many” !

Piše: - 23.09.2020.

Country ikona Keith Urban i globalno popularna P!nk udružili su snage na pjesmi „One Too Many“, singlu koji se našao na Keithovom novom studijskom albumu „The Speed Of Now Part 1“.

Keith je već u ranoj fazi razvoja pjesme znao da je P!nk savršena osoba za gostovanje na pjesmi: „Oduvijek sam obožavao njen glas, ali njen talent, kreativnost i svestranost ono su što ju čini jednom od najvećih pjevačica današnjice“, potvrdio je glazbenik. Za pjesmu je predstavljen i videospot, a glazbenici su ga snimali na različitim lokacijama – Keith u rodnoj Australiji, a P!nk u Kaliforniji:

Kantautor je povodom objave novog studijskog albuma otkrio i značenje njegovog naziva: „Osjećao sam se kao da vrijeme prebrzo odmiče, sve brže i brže. Glazba je, za mene, mjesto na kojem ono kao da i ne postoji“, prisjeća se i nadodaje kako u je u ovoj godini taj naziv poprimio potpuno novo značenje, ali i zadržao na svojoj relevantnosti.

„One Too Many“ jedan je od najiščekivanijih glazbenih događaja godine. Keith i P!nk duet su predstavili i tijekom dodjele nagrada ACM (Academy of Country Music), a spot je premijerno predstavljen na Facebooku

Podijelite

Current track

Title

Artist