Lado Bartoniček & Matilda Krulder: I Am

Piše: - 27.10.2020.

Ljeto 2020. mnogi će pamtiti po ne tako dobrim stvarima, ali unatoč svemu, dogodile su se i zanimljive priče. Jedna takva dolazi iz Rijeke. Lado Bartoniček iz Atmospherica ljetos je upoznao Matildu Krulder, mladu, jazzu sklonu glazbenicu iz Kalifornije. Opuštena atmosfera, pozitivni ljudi, gitare i vokali i energija koja trenutno obuzima, stvorili su predivnu pjesmu “I am”. Lado i Matilda povezali su se na prvu, a njegova glazba i njezin tekst nastali su u dahu.

“Nevjerojatno kako smo si glazbeno kliknuli! Bio sam kod prijateljice sa društvom. U jednom trenu slušali smo neke moje pjesme u zabavljali se. Bilo je baš inspirativno i zabavno glazbeno iskustvo.” – prepričao je Lado.

Matilda Krulder u glazbi i s glazbom je odmalena. Šest godina je učila operu i pohađala vokalni program za mlade umjetnike Sveučilišta u Bostonu, a jazz koji je počela svirati u mladosti ostao je njezin omiljeni žanr za pjevanje. Također sklada i izvodi vlastitu glazbu. Njezina je strast i cilj korištenje glazbe i umjetnosti za širenje komunikacije i razumijevanja između različitih kultura i promicanje diplomacije.

Podijelite

Current track

Title

Artist