Marija uživo predstavila novu pjesmu “S tobom jesen pleše” !

Piše: - 02.11.2020.

Pjevačica Marija Jelovečki uživo u programu Zabavnog predstavila novu pjesmu “S tobom jesen pleše” !

Nakon odličnog prijema njenog prvog singla Još ovu noć, Marija je danas premijerno predstavila u našem eteru novu pjesmu “S tobom jesen pleše”. Marija je u programu izjavila da je potpuno spremna zavladati domaćom glazbenom scenom, ali i otkrila tko su joj uzori u domaćoj te stranoj glazbi. Više o tome u video prilogu :

Marija polako, ali sigurno i uspješno gradi karijeru pop pjevačice i jasno poručuje da joj se nigdje ne žuri te da želi stvarati kvalitetne pjesme u kojima se može pronaći i s kojima se poistovjećuje.

Marija o novoj pjesmi

„’S tobom jesen pleše’ je jedna predivna ljubavna pjesma koja u meni budi osjećaj ljubavi, onaj osjećaj da je sve baš kako treba biti. Često nam se zna dogoditi da ljubav zamijenimo za neke druge stvari i zato nam postane monotona. No bilo bi puno bolje da ljubav pazimo i njegujemo jer nam ona jedina preostaje!”

Nova pjesma osim premijernog puštanja u programu Zabavnog, ima i odličan video spot !

Bajkovit spot prožet prekrasnim bojama jeseni sniman je kraj “Ribarske kolibe” u Dugom Selu, uz jezera i prirodu koji su savršeno dočarali čaroliju jeseni. Ideja samog spota je prikazati kako izgleda voljena djevojke kroz oko mladića koji je zaljubljen, a Marija je svojim zaraznim osmijehom te ljepotom i zaigranošću dočarala sve osjećaje pjesme „S tobom jesen pleše“.

Marija o spotu:

„Na snimanju spota bilo je jako zabavno jer smo snimali na javnom mjestu i svatko malo bi netko došao i raspitivao se što to radimo, porazgovarao s nama i pohvalio nas. U meni takve male stvari izazivaju osmijeh od uha do uha. Jako je lijepo čuti pohvale, slušam i pokušavam sve dane savjete primjeniti, dati neki novi dio sebe, a sve u cilju kako bi bila što bolja.“

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist