Franka – Watermelon Sugar (Cover)

Piše: - 10.11.2020.

Poznati svjetski glazbenici u suradnji s Frankom obradili “Watermelon Sugar”.

U vrijeme kada su mnoge granice zatvorene i svijet funkcionira po ‘novom normalnom’, Franka se udružila s renomiranim imenima svjetske glazbene scene kako bi publici i fanovima ponovno poklonila glazbenu pozitivu.

Franka o coveru

“Watermelon Sugar Harryja Stylesa svjetski je glazbeni hit koji se nekako konstantno provlačio mojim listama za slušanje i uvijek bi unio pozitivu u svaki moj dan. Odlučila sam ga obraditi i otpjevati po svom guštu i donijeti publici nešto novo i zanimljivo. Drago mi je da se pokazalo kako glazba nema granica niti u ovo vrijeme te da smo uspjeli okupiti sjajne glazbenike koji su moju viziju pretočili u stvarnost”.

Na pjesmi su surađivali brojni poznati glazbenici poput basista Davida Parksa koji na svim glazbenim turnejama surađuje s Justinom Bieberom i Jasonom Derulom, te klavijaturista Brocketta Parsonsa koji je među ostalima surađivao i s P. Diddyjem, a trenutno svira s Lady Gagom. Tu je i trubač Mike Cordone koji radi s najvećim svjetskim imenima pop glazbe kao što su The Jonas Brothers, Kanye West, Pharrell, Usher, Ricky Martin i Ariana Grande, kao i gitarist George Collins kojega je poznati gitarski magazin guitar.com prozvao velikom glazbenom senzacijom. U priči je i hrvatski bubnjar Saša Maček, poznat hrvatskoj publici kao član EDM pop grupe Cheatcodes, a surađivao je i s Lauvom, Steveom Stylesom, Wowom Jonesom i Danom Richardsom, a tu je i saksofonist Joshua Kovacevic, član hrvatskog ska benda October Light koji nastupa od SAD-a preko Europe do Egipta.

Za glazbenu produkciju zadužen je Samuel Lundell, švedski producent koji radi aranžmane mnogim svjetskim glazbenicima. Mix i mastering obrade pjesme Watermelon Sugar odradio je Marko Mihaljević u prestižnom londonskom Abbey Road institutu. Zanimljiv videospot koji je Franka u podne predstavila na svom YouTube kanalu režirao je Dario Radusin.
“Vjerujem kako su slušatelji uživali i plesali, gdje god ljetos bili, uz moju posljednju pjesmu Prvi osjećaj’, a dok uskoro ne izađe moj novi službeni singl ‘Plan B’, vjerujem kako će sa smiješkom zaboraviti na svakodnevicu uz ‘Watermelon Sugar'”, poručila je Franka.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist