Stjepan Lach – Ne mogu odoljeti

Piše: - 11.11.2020.

Ime Stjepan Lach već je dobro poznato svim ljubiteljima dobre glazbe, a vjerujemo kako će nakon sljedećeg singla skrenuti dodatnu pažnju na sebe. Pjesma Ne mogu odoljeti autora Đure Ravenšćaka predivna je ljubavna priča koju, kako Stjepan otkriva, radosno proživljava u vlastitom životu. Upravo zbog toga pjesmu uspješno donosi slušateljima kroz autentičnu i uvjerljivu interpretaciju.

“Autor pjesme Đuro Ravenšćak pisao je pjesmu iz nekog vlastitog iskustva, ali kad sam ju prvi puta čuo, činilo mi se kao da je pisao o mom životu. I danas sam, nakon gotovo tri godine braka sa suprugom Jelenom, zaljubljen kao i prvog dana, a možda i više budući da je naša obitelj nedavno dobila još jednog člana. Uz suprugu i dva sina proživljavam najljepše trenutke svog života, koji su kroz ovu pjesmu predivno opjevani.”, otkriva nam Stjepan.

Pjesmu je aranžirao Domagoj Pavin, za prateći videospot zaslužan je Josip Ninković dok je kadrove s glumcima Klarom Paradžik i Mariom Lončarićem snimio Zdravko Terkeš.

Za kraj, Lach poručuje: “Nadam se da će se što više ljudi pronaći u ovoj pjesmi jer će to značiti da su i oni pronašli svoju sreću.”

Podijelite

Current track

Title

Artist