Sam Smith – The Lighthouse Keeper

Piše: - 25.11.2020.

Nedugo nakon objave albuma “Love Goes”, Sam Smith nastavlja s predstavljanjem nove glazbe !

Britanska glazbena zvijezda publici je otkrila blagdansku “The Lighthouse Keeper”, koju supotpisuje kantautor, reper i producent Labirinth. Ova nova pjesma nasljednik je njegovog odličnog singla “Diamonds“.

“Neopisivo se radujem božićnom ugođaju, mislim da nikad kao sada nismo toliko željeli biti u blizini naših prijatelja i obitelji. Labirinth i ja smo se u potpunosti posvetili ovoj pjesmi i jako se zabavili u procesu njenog kreiranja”, poručuje Sam.

Album “Love Goes” na police je stigao krajem listopada, a uključuje hitove poput “Diamonds“, “How Do You Sleep?” i “Dancing With A Stranger”. Iščekivano izdanje stiglo je tri godine nakon albuma “The Thrill of It All”, a pjesme koje su se na njemu našle uživo su izvedene i za vrijeme live stream koncerta u legendarnom studiju Abbey Road.

Uz brojna glazbena dostignuća Sam ubraja i jedno jako veliko priznanje omogućeno zahvaljujući singlu “Stay With Me”, koji je u SAD-u ostvarilo Dijamantnu nakladu. Grammyjem nagrađena pjesma našla se na višestruko platinastom albumu “In The Lonely Hour” te je bila međunarodni hit i debitirala na prvom mjestu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist