Jason Derulo – Love Not War (The Tampa Beat)

Piše: - 02.12.2020.

Nakon što je osvojio top ljestvice širom svijeta sa posljednjim pjesmama “Savage Love” i “Take You Dancing”, Jason Derulo objavio je svoj novi hit “Love Not War (The Tampa Beat)”.

Multiplatinasta pop zvijezda Jason Derulo u suradnji sa Nukom, 19-togodišnjim producentom sa Nove Kaledonije, objavio je novu pjesmu i video spot uz koju se odlično pleše i koji odiše pozitivnom vibrom. Nova pjesma “Love Not War (The Tampa Beat)” produkcijski najbliže zvuči njegovoj pjesmi “Savage Love” koja trenutno broji preko milijarde globalnih slušanja na digitalnim platformama, a ista pjesma je njegov peti broj jedan na UK singles top ljestvici. Pretposljednji singl “Take You Dancing” još uvijek se odlično drži na Hrvatskom airplay chartu, te je i dalje u top 10 nakon punih 17 tjedana.

Ne sumnjamo da će novi singl “Love Not War (The Tampa Beat)” uskoro osvojiti i ostale radijske postaje u našoj Domovini, a na Zabavnom ga slušate premijerno od 11 mjeseca.

Za kraj vas podsjećamo da je Jason Derulo, američki R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač nastupio 27. listopada 2018 godine u Areni Zagreb u sklopu svoje turneje “2SIDES WORLD TOUR”. Koncert je obilježila Jasonova neprekidna energičnost, pozitivna atmosfera te posvećenost publici.

Podijelite

Current track

Title

Artist