David Guetta & MORTEN Feat. Lanie Gardner – Dreams

Piše: - 04.12.2020.

Iako njegov hit “Let’s Love” već tjednima ne silazi s ljestvica slušanosti diljem svijeta, što potvrđuje podatak da je streamana više od 90 milijuna puta, David Guetta ne miruje.

Ovoga puta udružuje snage s MORTENOM te izbacuje electro cover pjesme Fleetwood Maca “Dreams”, pjesme koja je svevremenski klasik, no koja je svoj preobražaj doživjela ove godine kao TikTok senzacija. Pjesmu je svojim glasom začinila Lanie Gardner, koja je sa svojim coverom pjesme “Dreams” na svom YouTubeu prikupila 7 milijuna pregleda. Autorica teksta pjesme je Stevie Nicks iz Fleetwood Maca. Ovu su verziju pjesme “Dreams” producirali Toby Green, David Guetta, MORTEN i Mike Hawkins. Za mastering je zaslužan Randy Merrill, a za mix Serban Ghenea.

Valja napomenuti da je David Guetta prošlog mjeseca okrunjen za najboljeg DJ-a svijeta od strane DJ Maga te je zaradio nagradu na MTV EMAs.

Pjesma “Dreams” jedna je od ovotjednih noviteta na Zabavnom i jedan od novih ulaza na plesnoj top listi u emisiji Dj Time koju pratite svake subote od 21 sat !

Podijelite

Current track

Title

Artist