Radovi i akcije

Piše: - 19.12.2020.

Zbog radova na području željezničko-cestovnog prijelaza pruge M201, danas 19. prosinca od 23 sata do nedjelje 20. prosinca u 5 sati ujutro za sav promet bit će zatvorena županijska cesta  M. Ostrna – želj. kolodvor V.Ostrna.  Radi se o pružnom prijelazu na pruzi za Križevce na početku naselja Velika Ostrna.

Obilazni pravac je kroz naselje Dugo Selo prema Rugvici od rotora u Rugvici, pa prema Obedišću te preko Leprovice, Male Ostrne do Velike Ostrne i obrnuto .

Noć kasnije, u nedjelju od 23 sata do ponedjeljka u 4.30 zbog radova na prijelazu preko pruge na stajalištu Božjakovina  za sav promet zatvorena je županijska cesta Lupoglav – Kloštar Ivanić. Vozači se pozivaju na oprez i poštivanje prometnih znakova kojima se regulira obilazak radilišta.

U  noćnim satima vikenda policija će na području Policijske uprave zagrebačke, pa tako i na području Policijske postaje Dugo Selo, provest pojačani nadzor vozila i vozača. U svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu  policija  će alkotestirati vozače, provodi nadzor brzine kretanja vozila kao i korištenje sigurnosnog pojasa svih vozača u vozilima.

Za početak tjedna u ponedjeljak najavljena je i akcija  “Nadzora cestovno- željezničkih prijelaza”

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

Otvoreno klizalište


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

Stigle nove mjere


Thumbnail
Current track

Title

Artist