Sesvete prikuplja pomoć stradalima u potresu

Piše: - 30.12.2020.

Gradska četvrt Sesvete u suradnji s HVIDROM započela je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći postradalima u potresu.

Vijeće Gradske četvrti Sesvete započelo je u suradnji s HVIDROM i medijskom podrškom Zabavnog radija i portala Sesvete danas humanitarnu akciju prikupljanja pomoći postradalima u potresu.

“HVIDRA već ima dobru i uhodanu organizaciju, te smo dogovorili da njihov klub u Zagrebačkoj bude središnje mjesto prikupljanja pomoći za našu gradsku četvrt”, rekao je predsjednik VGČ Sesvete Stjepan Kezerić.

Prikupljamo hranu, higijenske potrepštine, deke, toplu odjeću, grijalice i sve ono što mislite da je potrebno građanima pogođenim potresom.

“Mi smo ovdje praktično cijeli dan, od jutra do navečer i svatko tko želi pomoći može ju donijeti kad mu odgovara. Bit ćemo tu i na Staru i na Novu godinu, no molimo nemojte donositi odjeću, jer za to trenutačno nema nikakve potrebe”, rekao je predsjednik HVIDRE Grgo Prskalo, dodajući da građani ne donose novce, jer financijska sredstva pomoći ne primaju.

“Molim građane da za novčane uplate koriste poseban račun Crvenog križa”, zaključio je Prskalo.

Izjave Kezerića i Prskala o ovoj humanitarnoj akciji pogledajte u video prilogu kojeg je snimi Borko Samec portal Sesvete danas.

Podijelite

Current track

Title

Artist