Zagreb: počinje podjela građevinskog materijala

Piše: - 08.01.2021.

Od danas, 8. siječnja počinje podjela građevinskog materijala Zagrepčanima za nužnu sanaciju njihovih objekata stradalih u potresu u prosincu

Građevinski materijal će se dijeliti svaki dan od 10 do 18 sati, a čine ga crijep (Kontinental plus, Biber, Jupiter i sljemenjaci s kopčom), drvena građa (jelove letve, štafle duljine 4 metra), mort za zidanje i vapnena glet masa te opeka (puna opeka i blok opeka) i dimnjaci, priopćeno je iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

“Ova mjera pomoći namijenjena je prvenstveno vlasnicima stambenih objekata koji uz nužnu sanaciju oštećenja mogu nastaviti nesmetano i sigurno živjeti u svojim objektima”, ističe se u priopćenju.

Građani s područja Gradske četvrti Brezovica, koji su prijavili najviše štete, u dogovoru s predstavnicima Vijeća gradske četvrti materijal mogu preuzeti na lokaciji Brezovička cesta 98b, kod objekta NK Brezovica.

Građanima iz drugih gradskih četvrti, s obzirom na manji broj prijava štete materijal će se dostavljati na adresu, također u dogovoru s predstavnicima vijeća gradskih četvrti.

Kontakte svih predstavnika gradskih četvrti možete pronaći na linku:

ADRESAR GRADSKIH CETVRTI

Iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika još jednom podsjećaju kako građani nastale štete od potresa mogu prijaviti na besplatne brojeve telefona 0800 8802 i 0800 8805, te na e-mail: potres@zagreb.hr

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist