ATB, TOPIC & A7S – Your Love (9PM)

Piše: - 15.01.2021.

Moderna verzija klasika 9PM iz 1998 godine, dobila novu verziju na kojoj su radili producenti TOPIC i A7S

Pjesma “9PM (Till I Come)” iz 1998. godine dobila je novo ruho! Ovo je prva prerada pjesme još od tada, a na njoj je sudjelovao i originalni producent ATB! Zajedničkim radom u studiju ATB i Topic su kombinirali vlastite glazbene stilove kako bi napravili novu verziju. Zanimljivo, na kraju im se pridružio i A7S koji je dovršio stihove pjesme preko telefonskog razgovora.

“Posljednjih 20 godina sam dobio toliko zahtjeva za suradnjom, za remixevima i za cover verzijama ove pjesme. Sve sam ih odbio jer nisam bio zadovoljan s finalnim proizvodom. Ali kad sam slušao kako je Topic napravio ‘Breaking Me’, imao sam osjećaj da bi ta dva svijeta po zvuku mogla zaista dobro odgovarati.” komentirao je ATB.

Riječi hvale imao je i Topic: “Ova pjesma je apsolutni dance klasik kojeg poznajem otkad sam bio mlađi. Velika je čast raditi na prvom reizdanju zajedno uz bok ATB-u. Njegova karakteristična gitara savršeno je pristala uz melankoliju zvuka te glas kojeg je dao A7S.” Pjesma je dobila i prateći video koji je dostupan na YouTubeu:

S ovom pjesmom u originalu ATB je doživio veliki uspjeh. Popeo se na sam vrh glazbenih ljestvica u Velikoj Britaniji te je imao prvu trance pjesmu kojoj je to pošlo za rukom. Tu nije stao jer je s tom pjesmom osvajao i top ljestvice u ostatku svijeta, uključujući i Billboard. Njegov kreativni duh nastavio se i na pjesmama “Ecstasy”, “Let U Go”, “What About Us”, “Move On” i “When It Ends It Starts Again”. Sve to pratilo je i 10 studijskih albuma te zlatne i platinaste naklade.

Podijelite

Current track

Title

Artist