Grand Prix Zagreb Open posvećen stradalima na Banovini

Piše: - 15.01.2021.

U organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Svjetske hrvačke federacije (United World Wrestling), ovu subotu i nadjelju u Domu sportova održat će se međunarodni turnir hrvanja za seniore UWW Grand Prix Zagreb Open 2021 – naravno, bez gledatelja.

Ipak, putem mrežnog prijenosa na internetskoj stranici gpzagrebopen.com. moći ćemo pratiti borbe najboljih svjetskih hrvača; njih 220 iz 20 zemalja, što je veliko priznanje hrvatskom hrvačkom sportu, poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Banić poželjevši svim natjecateljima, a posebice hrvatskim predstavnicima, uspješne borbe i što bolji plasman. Ovaj turnir Grad Zagreb posvećuje stradalim područjima Banovine

Vladimir Bregović, predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza, ocijenio je kako se natjecanje po jačini konkurencije može usporediti s Europskim prvenstvom, budući da su, osim europskih, prisutni i natjecatelji iz Sjedinjenih Američkih Država i ostalih zemalja izvan Europe. Najavio je kako će hrvatski savez pozvati ostale saveze da financijski i humanitarno pomognu Hrvačkom klubu Petrinja čiji su prostori stradali u potresu.

Turnir Grand Prix Zagreb Open uvršten je u kalendar Svjetske hrvačke federacije za 2021. godinu kao jedan od najjačih turnira svijeta, navode organizatori.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist