Alle Farben & Fools Garden – Lemon Tree

Piše: - 22.01.2021.

Njemački producent Frans Zimmer poznatiji kao Alle Farben na početku godine se udružio sa bendom Fool’s Garden i udahnuo novu vibru njihovom klasiku “Lemon Tree”

Originalna pjesma “Lemon Tree” u izvedbi njemačkog banda Fools Garden iz 1995 godine, doživjela je novu popularnost u prvim danima ove godine. Za sve je zaslužan Alle Farben koji je izjavio “Čak i kad nisam studirao, i sam sam išao na puno studentskih zabava – a “Lemon Tree” bila je pjesma koja se doista svirala svugdje. Pjesma mi se uvijek sviđala, ali nisam je mogao svirati uživo. Nije odgovarala mojim bržim setovima tj. bila je jednostavno prespora, čak i za setove gdje sam svirao puno rocka. Zato sam morao napraviti svoju verziju.”

Novu verziju hita s kojima je Fools Garden pokorio svjetske top liste sredinom devedesetih, premijerno slušate na Zabavnom radiju !

Podsjećamo da je band Fools Garden s ovim hitom osvojio poziciju jedan u Austriji, Islandu, Irskoj, Norveškoj i Švedskoj. Peter Freudenthaler napisao je pjesmu čekajući svoju djevojku jednog nedjeljnog poslijepodneva.

Podijelite

Current track

Title

Artist