Matija Cvek – Ptice

Piše: - 04.02.2021.

Stigao je spot za dosad najemotivniju pjesmu Matije Cveka – “Ptice”

Za Matiju Cveka već smo navikli da svakom pjesmom dirne u srca slušatelja, vole ga i poštuju sve generacije. Ovaj samozatajni, ali izuzetno karizmatični mladi glazbenik, profilirao se u pjevača sa stavom i glasom i to pokazuje u svakoj noti koja izađe iz njega. Zapravo, manje od toga niti ne očekujemo! Autor je svih svojih pjesama, a nakon što je prije desetak dana predstavio pjesmu “Ptice” s kojom će ove godine nastupiti na Zagrebačkom festivalu, postalo je evidentno da je s ovom pjesmom otišao i korak dalje.

Izuzetno emotivna pjesma “Ptice” čuje se iz radijskog etera diljem Hrvatske i već je u prvim danima nakon izlaska zabilježila odličan uspjeh. Pjesma od koje svaki stih izaziva trnce po cijelom tijelu, potpisuju sada već uigrani tim Matija Cvek i Alan Dović, a zajedno prenose vrtlog emocija o kojima ova pjesma govori.

Uz Matijin glazbeni stil nedvojbeno je vezana i estetika koju njegova glazba stvara, a Luka Sepčić i Ana Badurina itekako je osjećaju i maestralno prenose u vizualno.

“Sretan sam da smo ovim singlom zaokružili priču i najavljujemo predstavljanje mog prvog albuma za 16.4.2021. godine. Vjerujem da smo godinu započeli lijepom pjesmom i ovim divnim videom. Ujedno hvala koautoru i producentu pjesme Alanu Doviću na strpljenju i upornom radu. Luka i Ana već me dobro poznaju, pa je sve lakše. Cijela je ekipa napravila odličan posao i na tome im najljepša hvala!” – rekao je Matija Cvek

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist