Guerrilla Mainstream – Izreke

Piše: - 05.02.2021.

Zoki, Šoki, Deda i Suba iz Hladnog Piva u novom bandu! Ne, ne, ne raspada se Hladno Pivo, samo je koncept malo drukčiji, a Mile Kekin je u novom spotu poseban gost.
„Guerrilla Mainstream je korona-virus hrvatske estrade. Ne bira političko opredjeljenje, rasu, spol, stupanj graviditeta, seksualnu orijentaciju niti zanimanje. To je koncept koji okuplja pojedince iz različitih društvenih slojeva i dobnih grupacija. Svatko može biti dio tog koncepta i biti koncept sam za sebe ukoliko posjeduje dovoljno smisla za apsurd, ironiju i humor”, poručuju trenutačni članovi koncepta Guerrilla Mainstreama, a to su: Zoki – gitare, Šoki – bas gitare, prateći vokal, Deda – klavijature, vokal, Suba – elektronika, bubnjevi, vokal, Vlado – scratching i mixing, Tyson – organizacija i management.

S obzirom na trenutačno vrijeme, kako kažu „čamotinje i anksioznosti izazvano virusima i potresima“, morali su skratiti vrijeme čekanja nekih boljih vremena pa su zagrabili u zaboravljene ladice i izvukli nemali broj potencijalnih hitova koji, da nije ove trenutne krize, vjerojatno nikada ne bi ugledali svjetlo dana. Odluka je, kažu, pala na “Izreke”, vrlo promišljeno dok smo izvlačili šibice:

„Snimajući spot smo se odlično zabavljali punih dva sata koliko je trajalo snimanje, redatelj Noa je već bio ogladnio pa smo morali ubrzati cijelo snimanje. Znate kako je s tim teenagerima – samo jedu i troše, a ništa ne privređuju pa je ovo jedan tzv. “no-budget” spot gdje je naš snimatelj i montažer Noa (15godina) pokazao svu raskoš svog osnovnoškolskog talenta i pretočio sve to na kraju u jedan ipak krasan i hvalevrijedan videospot. Bravo za njega!“

Podijelite

Current track

Title

Artist