JONAS BLUE & AWA – Something Stupid

Piše: - 05.02.2021.

Baš kad se čini da svijetu nedostaje plesa, vratio se Jonas Blue! Predstavio je svoj novi singl “Something Stupid” na kojem mu se vokalno pridružila RnB izvođačica AWA.

Iako je nam se situacija s punim plesnim podijem čini kao daleka prošlost, Jonas Blue i njegov novi singl neodoljivo su puni te energije. Još kad na pjesmu dodamo snažne vokale koje je otpjevala AWA, još snažnije žudimo za velikim festivalima i klupskim izlascima. Jonas Blue semplirao je veliki hit iz 90-ih “Show Me Love” kojeg je napravio Robin S.

“Prošla 2020. godina je bila toliko teška da sam se jednostavno htio vratiti u 2021. pun pozitive. Kad se ovom semplu pridružila AWA sve mi se savršeno spojilo. Jedva čekam da ova godina donese nešto dobro svima nama!” komentirao je Jonas Blue.

Pjesmu je komentirala i AWA: “Kad sam prvi put čula pjesmu bila sam jako uzbuđena što ću biti na njoj. Toliko dugo nismo bili u nekom izlasku, a ovo je zaista prava pjesma za to. Ako ništa, barem ćemo plesati ispred ogledala u spavaćoj sobi!”

Jonas Blue i glazbene suradnje idu ruku pod ruku. Na njegovom debitantskom albumu “Blue”, na kojem su se našli hitovi poput „Polaroid“, „Rise“, „Fast Car“ i „Mama, pojavljuju se brojna glazbena imena kao što su Jessie Reyez, Joe Jonas, Nina Nesbitt, Liam Payne i Chelcee Grimes. Hitovi koje je Jonas kreirao do danas su skupili više od 10 milijardi streamova.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist