Kornelija – Ja sam takva kakva sam

Piše: - 05.02.2021.

Kornelija misli ozbiljno i poručuje: “Budite svoji i nemojte se mijenjati zbog pogrešnih razloga”

Najmlađa članica obitelji Croatia Records, Kornelija, predstavlja svoj novi singl “Ja sam takva kakva sam”, s kojim radi ozbiljan iskorak u glazbenoj karijeri. Moderna, radiofonična i zarazna pop pjesma naznaka je novog glazbenog puta kojim Kornelija hrabro kroči prema vrhovima top lista. Autori pjesme dokazani su hitmejkeri Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory), koji iza sebe imaju brojne uspješnice i prva mjesta na službenim nacionalnim top listama HR Top 40, ponajprije s Igorom Delačem. Za vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je Ivan Zečić.

Pjesma je proizašla iz Kornelijine stvarne životne priče i problema koje joj je donio nastup na popularnom RTL-ovom TV show-u Zvjezdice, kao i odluke da se već kao dijete ozbiljno posveti pjevanju. Naime, kao desetogodišnja djevojčica nastupila je u Zvjezdicama te se nakon velikog uspjeha u showu i medijske eksponiranosti suočila sa ljubomorom i odbacivanjem od strane vršnjaka. Već s 13 godina postala je najmlađi izvođač Croatia Recordsa, a život joj je postao još teži, jer se u očima vršnjaka izdvojila iz prosjeka, a upravo taj fenomen u tinejdžerskoj dobi sa sobom nosi posljedice. U konačnici je svojim pozitivnim stavom i vedrim karakterom pokazala svima da je ona takva kakva je i da je nikakav uspjeh neće promijeniti. Ono što je nekoć bio ružan san, Kornelija je snagom volje i pozitivnim stavom pretvorila u viziju svijetle budućnosti koju simbolički predstavlja vedrom pop pjesmom Ja sam takva kakva sam.

Kornelija o pjesmi

“Presretna sam što Vam mogu predstaviti svoju novu pjesmu “Ja sam takva kakva sam”, koju su za mene napisali Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory). Kada sam ju prvi put čula i zapjevala uz gitaru, osjećala sam se kao da sam ju pjevala već bezbroj puta. Tekst pjesme baš je onakav kakvog bih ga sama napisala, kao da su moje misli stavljene na papir. Ja sam takva kakva sam, iskrena i nekad pomalo buntovna. Sasvim sam normalna djevojka, koja ide u školu, druži se i zabavlja s vršnjacima. Ne želim se mijenjati zbog pogrešnih razloga. Možete me voljeti ili ne voljeti, ali ja ću uvijek biti ja. Mislim da su baš zbog toga prve reakcije na pjesmu toliko ljepše nego do sada i jedva čekam podijeliti pjesmu sa svima.”

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist