Topa remixirao pjesmu “Znaš li?”

Piše: - 05.02.2021.

Topa remixirao pjesmu “Znaš li?” sve poznatijeg sastava Demode

DJ, glazbenik i producent Topa završio je produkciju novog remixa. Riječ je o remixu singla “Znaš li?” benda Demode. Topa je sa svojim prepoznatljivim aranžmanom ovoj pjesmi dao još ritmičnosti i groovea u nu-disco / synth wave stilu. Remix je produciran u dvije verzije, kraća verzija Topa Remix namijenjena je radijskim postajama, a “Topa Extended Remix” DJ-ima i klubovima.

Požeški DJ i producent do sada je remixirao Detour, Ivanu Kindl, Songkillers-e, Borisa Štoka, Pocket Palmu i druge, te je njegov zvuk dobro poznat slušateljima modernije glazbe. Remix je dostupan na svim glazbenim servisima poput Spotify, Deezer, iTunes, Google play…

Što s tiče house izdanja i autorskih singlova, Topa je napravio višegodišnju pauzu, a nakon produciranja disco / jackin housea, svoje vrijeme ulaže u originalne house skladbe. Uskoro se očekuju nova house izdanja, te novi domaći pop singl Tope. Do tada uživajte u „Znaš li?“ Topa Remix i njegovim house mixevima dostupnima na YouTube, Mixcloud te SoundCloud servisima.

Podijelite

Current track

Title

Artist