PROJEKT – Blizu (Denis Goldin remix)

Piše: - 10.02.2021.

“Blizu” se nalazi na aktualnom albumu grupe Projekt, a za remix je zadužen pulski producent i DJ Denis Goldin koji u zadnjih nekoliko godina voli staviti ruke na pjesme koje mu zapnu za uho i obraditi ih u svom prepoznatljivom zvuku.

“Nakon što sam poslušao album grupe Projekt i napravio klupsku verziju pjesme “Daj”, uslijedio je upit od strane grupe ako bi se pozabavio pjesmom “Blizu”. Izdvojio sam vokal i melodiju brassa te krenuo raditi, a povuklo me u nove stilske vode za mene, tako je nastala synth-pop/synthwave verzija ove ljubavne pjesme.”

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli, već 11 godina oduševljava radijske top ljestvice diljem svijeta, te prestižnog Beatporta i Traxsource. Podržavaju ga neka od najvećih imena elektronske glazbe, njegove pjesme izvode Dj-i kao što su: Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan, DubVision, Chuckie, Blasterjaxx, Moegan Page, Daddy’s Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears, Gabry Ponte, Bobina i drugi.

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena kao što su – Detour, Ivana Kindl, Nina Badrić, Marko Tolja, Marin Jurić-Čivro, Boris Štok, pocket palma…
Nastupao je u velikim i prestižnim klubovima, te eventima poput Ultra Europe, Sea Star Festival Umag, Adria Summer Festival.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist