CAMBI – Zaljubljen

Piše: - 15.02.2021.

Jedan od zapaženijih nastupa subotnje Dore izveli su četvorica splitskih vokala – CAMBI., čija će pjesma “Zaljubljen”, sudeći po prvim reakcijama publike i struke, osvojiti radijski eter.

“‘Zaljubljen’ je prava bomba od pjesme! To je vjerojatno najbolja stvar koju smo dobili u ruke i jedva čekamo da je ljudi čuju. Pjesma je, naravno, ljubavna, ali nije balada nego izuzetno energična. Pjesmu je napisala Makica, Marija Mirković iz grupe The Frajle, i velika joj hvala što nam je iskazala povjerenje da ju iznesemo.” – izjavili su CAMBI. ususret Dori 2021. na kojoj su ovog vikenda osvojili visoko četvrto mjesto i postali veliki favoriti publike.

Česta putovanja na relaciji Split-Zagreb, profesionalna ekipa s kojom su surađivali, između ostalih vocal coach Gina Damjanović i Larisa Lipovac – Navojec, zaslužna za upečatljivi scenski nastup, i sav uložen trud tijekom priprema za subotnji nastup itekako su se isplatili.

Četvorica glavnih vokala Sandro, Joško, Jure i Luka s pozornice su ispraćeni ovacijama, a iskreni komentari publike pjesmi ‘Zaljubljen’ prognoziraju svijetlu budućnost!

Komentari sa društvenih mreža:

“Bravo ljudi! Pisma će se slušat samo tako! Došla je da ostane dugo! Imate svoju publiku! Jedva čekamo spot!”

Wau, ova pjesma ima sve za daljnje slušanje pošto me baš niti jedna nije oborila s nogu, ali kada sam ovu čula, ostala sam bez teksta. Ne da je lijepa, ona je prelijepa. Dečki se divno slažu u glasu i sve su to tako fantastično posložili da su me oboril is ovom pjesmom… Uglavnom ova pjesma je našla put do srca i još dugo će se slušati na top ljestvicama, tako da pjesma je pobjednička samo za onog tko se razumije u to što je to kad te nešto naježi i ostavi bez teksta.”

Ovom pjesmom dečki i Marija Mirković opjevali su profinjenost koju svaka žena nosi u sebi pa ni ne čudi što je stih “…i mila i vila” već pronašao put do srca brojnih slušateljica kao što će vjerujemo i ovaj uhu i oku ugodan splitski vokalni sastav CAMBI.

Statičar, kineziolog, solist u HNK i tehničar-laborant na Institutu za oceanografiju i ribarstvo četvorica su ‘običnih tipova’ koje spaja ljubav prema glazbi i višeglasnom pjevanju, i koji su dosad objavljenim singlovima uspješno pokazali kako ono može i treba zvučati u 2021. godini.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist