Dox – Na Kraju Ovog Svijeta

Piše: - 15.02.2021.

Dox je novo ime na glazbenoj sceni – poslušajte njezin prvi singl!

Iza imena Dox, krije se mlada pjevačica Dorotea Živolić koja nam stiže iz Poreča, a glazbom se bavi od malih nogu. Završila je osnovnu glazbenu školu, smjer harmonike i jednu godinu klavira, a nakon toga, nastavila je edukaciju u srednjoj glazbenoj školi u Puli, smjer solo pjevanje.

Od malena osjeća strast za pozornicu, glazbu i kameru i zapravo, sve što je željela cijeli svoj život, danas joj se ispunilo – predstavlja svoju prvu pjesmu i to autorsku!

Prva pjesma “Na kraju ovog svijeta” je R&B/Pop žanra i govori o mladenačkoj zaljubljenosti i općenito današnjim ljubavnim odnosima. Produkciju pjesme potpisuju Robert Meister i Osman Osmanović Ozi.

U režiji Mlaggioa, snimljen je i video spot

„S velikim ponosom napokon predstavljam svoj prvi singl “Na kraju ovog svijeta”. Puno je truda i vremena uloženo u ovu pjesmu i nadam se da će se svidjeti publici. Spot smo snimali u Poreču i u studiju Nirvana. Tekst za ovu pjesmu sam napisala sama jer mi je želja da ono što pjevam i izvodim bude iz srca, a to sam postigla upravo ovom pjesmom. Nadam se da ćete uživati u njoj kao što sam i ja uživala dok sam ju stvarala.“– ponosno je rekla Dox

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

Filip Rudan – Blind


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

CAMBI – Zaljubljen


Thumbnail
Current track

Title

Artist