Kameny feat. Vanna – Ovo je ljubav

Piše: - 02.03.2021.

Tomislav Jelić, poznat mnogima kao DJ i producent Kameny, iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, a već nekoliko godina ostvaruje suradnje, prije svega s mlađim vokalima, a potom i s nekim od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj.

Pri tome predstavlja nove pjesme ili remikseve postojećih hitova, a kojima želi hrvatsku pop glazbu odvesti i u klubove te približiti je mladim generacijama. Njegove suradnje s imenima kao što su Nikola Marjanović, Iva Ćurić, Dora Vestić, Boris Štok i Barbara Dautović te remiksevi pjesama Kad smo se voljeli Vanne, Mijenja se vrijeme Nine Badrić, Uvijek dio mene Boris Štok osvajali su radijske etere diljem Hrvatske i regije, a svi njegovi uraci unatrag četiri godine, kao i oni koje ćemo po prvi puta čuti, naći će se na nadolazećem prvom studijskom albumu.

Za pjesmu “Ovo je ljubav” glazbu i text napisala je Marina Hojsak, dok su aranžman i produkciju radili Kameny i Daniel Hojsak. Videospot režija Josip Grizbaher, direktor fotografije Tomislav Šilovinac, produkcija Cinematic Osijek. U spotu se pojavljuje pas Marita udruge Pobjede osječkog azila.

Kameny o samom albumu nam je rekao:

“Album izlazi u javnost za Dan žena, sretan sam, prije svega zbog činjenice što upravo Vanna i pjesma Ovo je ljubav najavljuje album”. Za vizualni identitet, kao i fotografije Kamenog, zadužen jelegendarni hrvatski grafički dizajner i fotograf Igor CC Kelčec s kojim surađuje još od 1997. godine.

Podijelite

Current track

Title

Artist