Detour – Slavlje (pocket palma remix)

Piše: - 04.03.2021.

Hit Detoura u novom plesnom ruhu pocket palme.
Pjesma “Slavlje” grupe Detour proteklih je mjeseci zavladala eterom, pa ne čudi da je inspirirala dvojac pocket palma da predstave svoju verziju zaraznog hita.

Anja Papa i Luka Vidović iz pocket palme rekli su nam:

“Bilo nam je neizmjerno drago smišljati i raditi ‘Slavlje’ u novom i drugačijem ruhu. Krajnji rezultat je iznenadio i nas same jer se u potpunosti razlikuje od originala, a i od glazbe koju mi inače radimo. Drago nam je da smo odlučili otići u nekom više house smjeru jer je na kraju ispalo da je to za remix ove pjesme bio savršen izbor. Anji je ovo definitivno u top 3 remixeva koje smo do sad radili.”

Nenad Borgudan, autor i frontman grupe Detour, je rekao:

“Remix pjesme “Slavlje” dolazi u pravo vrijeme, kada napokon imamo razloga za veselje. Otvorenje restoranskih i terasa kafića i ljepše vrijeme čine se kao malo svjetlo na dnu tunela, pa smo sigurni da će Slavlje pronaći svoje mjesto na brojnim playlistama.”

“Volio bih da se ova pjesma ne shvati kao provokacija već kao komentar trenutka u kojemu živimo kroz prizmu sjećanja na zajedništvo i neka bolja vremena koja će se, nadam se, uskoro vratiti. Pjesma govori o tome kada završiš na krivom tulumu na kojem smo se svi ponekad našli, gdje ne znaš niti jednu pjesmu ali na kraju ti jedino preostaje pridružit se slavlju.”

Na novoj pjesmi pridružile su se Karla Krmpotić i Dora Mijat, dvije nove vokalistice grupe Detour za koje Nenad ne štedi riječi hvale:

“Zvuk je bogatiji, Karla i Dora su harmonijski oplemenile cijelu priču, a ne sumnjam da će pridonijeti i sasvim novoj dinamici na pozornici’.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist