Zebas – Alarm

Piše: - 05.03.2021.

Zagrebački bend Zebas, od siječnja prošle godine, objavio je četiri singla, “U obilasku”, “Možda već sutra” “Nastavi plivati” i “Alarm”, koji su već pronašli svoje mjesto na radio stanicama u regiji. Svi dosadašnji singlovi popraćeni su zanimljivim video spotovima, a pred nama je i posljednji video uradak za aktualni singl “Alarm”.

Singl premijerno predstavljen uživo u finalu 24. HGF-a, jednog od najdugovječnijih regionalnih festivala nove glazbe, na kojemu su Zebas osvojili prvo mjesto.

Autor glazbe i stihova za pjesmu “Alarm” je, kao i za sve dosadašnje singlove, Luka Zeba, a aranžmane odrađuje cijeli bend. Za snimanje je zaslužna ekipa Chroma Studija – Tomislav Josipović (snimanje/montaža) i Davor Klarić (snimanje).

Zagrebački bend Zebas predstavlja se autentičnim zvukom, koji opisuju kao sinergiju indie rocka, popa i funka s utjecajima dancea. Ova skupina glazbenih romantičara predstavlja živi organizam koji se iz dana u dan razvija i mijenja oblike. Bend konstantno radi na novim materijalima i priprema se za koncertnu sezonu jednom kad ove virusne nedaće prođu.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist