Davor Nađi želi ukinuti prirez u Zagrebu

Piše: - 11.03.2021.

Zabavni radio i 01 Portal kreću u predstavljanje kandidata na lokalnim izborima u Gradu Zagrebu, gradovima i općinama Zagrebačke županije, kao i u samoj županiji.

Danas smo  u Zagrebu, kod popularnih fontana, koje neki zovu i Bandićevim fontanama, gdje je svoj program predstavio mladi političar, Davor Nađi, od prošle godine i saborski zastupnik. Nađi je ujedno i predsjednik stranke FOKUS i njihov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika na predstojećim izborima.

Osim u programu Zabavnog radija razgovore s kandidatima moći ćete pratiti i uz video zapise na našoj web i Fb stranici kao i na stranici 01Portala. Ne preostaje Vam stoga ništa drugo nego slušati radijske frekvencije Zabavnog radija, čitati i gledati 01Portal ili snimku potražiti  na našem podcastu.

Narednih tjedana budite uz nas i doznajte sve o kandidatima u svojim gradovima i općinama, kao i u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Projekt realiziraju urednik Zabavnog radija Borivoj Zimonja, urednik 01Portala Igor Đuran i realizator Krešimir Cvijanović.

 

Podijelite

Current track

Title

Artist