Pogledajte kakav Zagreb želi Davor Nađi (Fokus)

Piše: - 11.03.2021.

Zabavni radio i 01 Portal  predstavljaju kandidate na lokalnim izborima u Gradu Zagrebu, gradovima i općinama Zagrebačke županije, kao i u samoj županiji. Kod popularnih fontana, koje neki zovu i Bandićevim fontanama,  svoj program predstavio nam je mladi političar, Davor Nađi, od prošle godine i saborski zastupnik. Nađi je ujedno i predsjednik stranke FOKUS i njihov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika na predstojećim izborima.

-Ono za što ću se definitivno zalagati kroz kampanju, a ako mi građani daju povjerenje i kasnije je prije svega ukidanje prireza i podizanje transparentnosti koji smo već primijenili u Svetoj Nedelji. Tu je i restrukturiranje u smislu otpuštanja viška zaposlenika za koje znamo da postoje- kaže o izbornom programu će Davor Nađi, koji u svom intervju između ostaloga istaknuo kako za razliku od ostalih kandidata ima iskustvo u vođenju grada, jer je obnašao dužnost zamjenika gradonačelnika u Svetoj Nedelji.

-Od Svete Nedelje smo napravili primjer drugima i to je dobra podloga za moju kandidaturu u Zagrebu- poručio je Nađi.

U razgovoru  se Nađi  osvrnuo i na Zagrebački holding, za koji je poput Gradske uprave najavio restrukturiranje. Zanimljiva tema  bila su i socijalna prava Zagrepčana.

-Mi kad otvaramo neku temu pobrinemo se da pronađemo rješenje za njega- kazao je Nađi, koji je najavio kako će FOKUS imati kandidata za župana Zagrebačke županije.

Pogledajte cijeli razgovor.

Podijelite

Current track

Title

Artist