Denis Goldin – You make me weak

Piše: - 11.03.2021.

Denis Goldin zove na ples novim singlom “You make me weak”

Nakon što nas je ovog ljeta oduševio energičnim hitom “I don’t know”, Denis Goldin nastavlja u istom ritmu i izdaje novi singl “You make me weak” sa željom da nas raspleše i ovo proljeće. Nakon što nas je ovog ljeta oduševio energičnim hitom “I don’t know”, Denis Goldin nastavlja u istom ritmu i izdaje novi singl “You make me weak” sa željom da nas raspleše i ovo proljeće. Osim ovog solo singla, Goldin je početkom godine producirao remix za pjesmu “Blizu”.

„Nakon duge i hladne zime, zatvorenosti i manjka zabave, svima nam je potrebno malo pozitive, moving-a, plesa i pjevanja. Nadam se da će se ova pjesma svidjeti slušateljima, ući im u uho i izmamiti osmijeh na lice.“ – kaže Denis.
Za pjesmu je snimljen i video spot. S obzirom na „noćni“ tekst i video je sniman noću na zanimljivim lokacijama u Puli. Glavnu ulogu u videu ima Mia Petković, talentirana mlada pulska plesačica.
Mia se već pojavljivala u više video spotova, a među brojnim uspjesima, jedan od najistaknutijih je sudjelovanje na SUPERTALENT-u 2016. godine kada je ušla u polufinalnu emisiju. Izradu videa potpisuje REDesign Films.

Podijelite

Current track

Title

Artist