Boris Novković- Pun mjesec ti i ja

Piše: - 12.03.2021.

Pjesma “Pun mjesec, ti i ja”, novi je singl i spot kantautora Borisa Novkovića, jednog od našeg najboljeg i omiljenog pop glazbenika.

Nova pjesma nastavak je Borisove suradnje s producentom Hrvojem Prskalom i njegov doprinos optimizmu koji nam je u trenutačnoj situaciji prijeko potreban. Pjesmu prati zanimljiv spot u režiji Raula Brzića, a osim Borisa Novkovića u njemu glume Sarah Fadljević i Dino Rašidkadić.

Boris nam je o pjesmi rekao:

“Od kada sam prije godinu dana odlučio prestati pisati i snimati ozbiljne i dramatične pjesme, odlično se zabavljam, baš kao u najranijoj mladosti na početku karijere. Ovaj svijet dovoljno je ispunjen dramom i ozbiljnošću tako da su moje pjesme, a ujedno i ova nova, moj skromni doprinos gledanja na svijet ružičastim naočalama, traženja pozitive i kozmičke ljubavi u svemu oko nas. Ova pjesma najavljuje novi album pun lijepih pričica i slika iz života, onog života pozitivne energije koji je u svima nama i čeka da bude pokrenut ili oslobođen. Pišući ovu pjesmu zamišljao sam atmosferu iz raznih filmova, neke romantične scene, a kako sam i sam filmofil, glazba i riječi počele su same izlaziti iz mene. Nadam se da će vam se svidjeti”.

Na novom studijskom albumu, čiji se izlazak očekuje ovog proljeća, uz novu pjesmu naći će se i Borisovi prethodni singlovi “Gori ulica”, “Moj grad” i “Dinamit” koji su se prošle godine našli među najslušanijim domaćim singlovima.


.
.
.

Podijelite

Current track

Title

Artist