VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI NAJAVILI KONCERT

Piše: - 15.04.2021.

Za točno mjesec dana karizmatični glazbenik Vinko Ćemeraš će zajedno sa svojim bendom Talvi Tuuli uživo predstaviti debitantski album “Na putu”. Koncert će se održati 15. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture, a bit će to ujedno i prvo predstavljanje uživo albuma prvijenca, koji su pohvalili publika i struka. Osim u ograničenom kapacitetu i poštujući epidemiološke mjere u Tvornici kulture, publika će koncert moći pratiti i putem live-streama.

“S obzirom na ovu situaciju puno naše publike neće biti u mogućnosti prisustvovati koncertu, pa smo sretni što smo omogućili njima koji nam puno znače gledanje uživo koncerta. Znajući da su s nama u tom trenutku dat ćemo sve od sebe”, istaknuli su iz benda.

Album “Na putu” Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli objavili su u listopadu prošle godine pod etiketom Universal Music Hrvatska, a izdanje producentski potpisuje Srđan Sekulović Skansi. Objavi albuma prethodio je niz zamijećenih singlova i videospotova – od “Pelin i med” izvedbe, prvog autorskog singla “Samo da ti si tu” te zatim “Nauči me” i “Dobro je”. Ove godine kao novi singl s albuma predstavili su pjesmu “Zrno i pijesak”, koju autorski potpisuje Aljoša Šerić, dok je za izniman prateći videospot zaslužan Radislav Jovanov Gonzo.

Bend se može pohvaliti i s dvije nominacije za glazbenu nagradu Porin. S albumom su nominirani u kategoriji “Najbolji album rock glazbe”, a dobili su nominaciju i u kategoriji “Novi izvođač godine”.
Osim zagrebačkog koncerta, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli su za 27. lipnja najavili i koncert u pulskom Kaštelu.

Podijelite

Current track

Title

Artist