Coldplay – Higher Power

Piše: - 07.05.2021.

Coldplay s novom neodoljivo poletnom pop himnom “Higher Power” zasigurno obilježavaju ovaj tjedan, a sudeći po velikim promotivnim planovima i čitavo ljeto.

Najavu oko izlaska novog singla potvrdile su nedavne glasine fanova kada su se diljem svijeta pojavili tajnoviti reklamni plakati koji vode na misterioznu web stranicu alienradio.fm. Coldplay su tako stvorili potpuno novi svijet koji fanovi imaju priliku otkriti i uživati u njemu, a na vama je da uplovite u njega. O novoj pjesmi koju je producirao Max Martin, bend na Twitteru pojašnjava: “‘Higher Power’ je pjesma koja je nastala na malim klavijaturama na lavabou početkom 2020. godine”.

Popularnost grupe Coldplay između ostalog potvrđuju i podaci o preko 100 milijuna prodanih albuma, preko 30 milijardi streamova, preko 125 milijuna fanova i followera diljem svijeta, 7 Grammy nagrada, 9 Brit nagrada, 8 albuma koji su se našli na prvom mjestu u cijelom svijetu. Nova pjesma “Higher Power” ujedno je i prvi materijal koji je bend objavio od albuma “Everyday Life” nominiran za Grammy u kategoriji Album godine. Singl prati i video u režiji Davea Meyersa čija se radnja smjestila na izmišljenom planetu nazvanom Kaotica te je imao vanzemaljsku premijeru u Međunarodnoj svemirskoj postaji zahvaljujući francuskom astronautu Thomasu Pesquetu.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist