Noelle – Ne Laži

Piše: - 07.05.2021.

Nakon velikog uspjeha koji je postigla sa svojim prvim hit singlom „Halo“, Noelle Vam predstavlja pjesmu “Ne Laži”.

I ovaj put radi se o energičnoj plesnoj pjesmi sa kojom će se publici predstaviti na CMC festivalu. Zarazna melodija refrena i fraza „ne laži“ koju čujemo ili na koju pomislimo gotovo svakodnevno, na prvu ulaze u uho i teško ih je istjerati iz glave. Pjesmu objavljuje MENART, a potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić). Za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan je Ivan Zečić (ZETZ).

Noelle je, slijedeći svjetske trendove, odlučila svoju glazbu obogatiti zvukom sa kraja devedesetih. Producent i autor pjesme “Ne Laži”, ZETZ, spojio je taj svima poznati zvuk sa modernim zvukom današnjice. Na taj je način pjesmi udahnuo dašak nostalgije te je istodobno pjesmu obogatio brojnim asocijacijama na Noelle-ine glazbene uzore. Pjesma “Ne Laži” tako je postala zvučnim vremeplovom koji slušatelje na nekoliko minuta odvodi u vedru prošlost koje se uvijek lijepo sjetiti.

Pjesma “Ne Laži”, osim po zvuku, ističe se i po neobičnoj poruci koju prenosi. Naime, tekst pjesme govori o stvarnim i čestim životnim iskustvima u kojima se svaka osoba može prepoznati. Zanimljivo je kako ta priča do sada nikada nije ispričana na ovaj način. Gotovo se svakodnevno susrećemo sa lažima pa makar i onima najistinitijima. Lažu nas ljudi koje ne poznajemo, lažu nas političari, ali lažu nas i poznanici i prijatelji. Često je baš svima jasno da netko laže, ali se nitko toj osobi ne usudi reći da prestane lagati. Noelle u ovoj pjesmi poručuje upravo to i obraća se svima koji su nas lagali, a kojima nismo imali snage reći – “Ne Laži”.

Noelle o novoj pjesmi

„Jako sam sretna što Vam mogu predstaviti svoj novi singl „Ne laži“ sa kojim ću nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. CMC festival ostao mi je u jako lijepom sjećanju jer se upravo u Vodicama rodila ideja o početku moje pjevačke karijere. Taj slučajan susret sa ZETZ-om totalno je promijenio moj život i donio mi uspjeh o kojem nisam mogla niti sanjati. Pjesma „Halo“ bila je moj prvi singl i odmah je zasjela na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR TOP 40. Kako sam do tada bila potpuno nepoznata izvođačica, time je taj uspjeh postao još veći. To je bila potvrda da je ZETZ napravio odličnu pjesmu i savršeno pogodio ukus publike. Ipak, prema prvim komentarima na pjesmu „Ne laži“, usuđujem se pomisliti kako će ona proći još bolje od prethodne. Svi su nam rekli da smo napravili korak unaprijed, a to nam je bio i cilj. Iskreno, to me čini najviše sretnom.”

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist