Noelle Feat. ZETZ – Halo

Piše: - 12.01.2021.

Mladi producent ZETZ čije su pjesme u suradnji s Igorom Delačem osvojile radijski eter i vrhove top ljestvica, publici predstavlja novu pjesmu „Halo“, ali i novo ime na glazbenoj sceni – Noelle.

Iza imena Noelle krije se talentirana pjevačica i plesačica Ivana Crnković koja pjesmom „Halo“ započinje novu glazbenu priču.

Pjesmu „Halo“ prati zanimljiv i dinamičan spot čiji je nastanak bio ekstremno dramatičan. Naime, spot je zbog epidemioloških mjera zamalo bio zabranjen. Noelle je koreografije za spot pripremala i uvježbavala više od mjesec dana. Kada se približio termin snimanja i kada je sve već bilo dogovoreno i spremno, uvedene su zabrane okupljanja. U prvi tren se činilo da spot nikako neće biti moguće snimiti, no uz velike napore Noelle i njezinih suradnika uspjeli su dobiti dozvolu Stožera civilne zaštite te je spot uspješno snimljen.

Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić, a aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić (ZETZ)

ZETZ je još jednom napisao zaraznu melodiju koja na prvu „ulazi u uho“ te je oplemenio vrhunskom glazbenom produkcijom, dok se Noelle pobrinula za senzibilnu vokalnu interpretaciju, kao i koreografiju te kostimografiju spota.

Sudbonosni susret Noelle i ZETZ-a dogodio se na CMC Festivalu u Vodicama. Noelle je tada nastupala kao koreografkinja i plesačica Meri Andraković, dok je ZETZ nastupio s hit pjesmom „U ritmu ljubavi“ koja je osvojila titulu najemitiranije pjesme CMC Festivala.

ZETZ je znao da je Noelle izvrsna pjevačica jer je već ranije bila član grupe Alibi u kojoj je zamijenila Franku Batelić. Tada je saznao da se Noelle plesom bavi profesionalno te vodi vlastiti plesni studio „Illusion“ s kojim je osvojila 3. mjesto na najvećem svjetskom plesnom natjecanju DWC, u ogromnoj konkurenciji od čak 8.000 plesača. Taj slučajni susret u backstageu CMC Festivala doveo ih je do ideje da njezin pjevački i plesački talent prezentiraju kroz modernu i atraktivnu pjesmu.

Rezultat njihovog zajedničkog truda je pjesma „Halo“, s kojom Noelle publici po prvi puta predstavlja svoj jedinstven glazbeno-plesni izričaj. Kako sama kaže, „Halo“ je tek početak.

Podijelite

Current track

Title

Artist