Dua Lipa – Love Again

Piše: - 07.06.2021.

Dua Lipa s platinastog albuma objavila hit ljeta “Love Again”

Dua Lipa ima novi singl koji je idealan soundtrack ljeta! Radi se o singlu “Love Again”, pjesmi koja se nalazi na platinastom albumu i albumu dobitnika Grammyja i Brit Awardsa “Future Nostalgia”.

Singl dolazi u pratnji spota u kojem Dua Lipa jaše mehaničkog bika, pojavljuje se u kaubojskom i klaunovskom outfitu, pri čemu servira rodeo disco atmosferu. Ako vam je dio pjesme poznat, to je zato jer ste ga već čuli u pjesmi “Your Woman” grupe White Town iz 1997 godine, a oni su ga “posudili” iz originalnog hita izdanog daleke 1932.

Dua Lipa svojim je debi albumom postavila visoka očekivanja od njenih nadolazećih izdanja, što je s aktualnim albumom “Future Nostalgia” i uspjela. Album je krajem 2019. najavila singlom “Don’t Start Now“. “Future Nostalgia” do danas je prodana u više od 4 milijuna primjeraka, ima 6 milijardi streamova na svim platformama i u UK-u je zaradio platinasti certifikat. Futuristična nostalgija donijela je Dui Lipi čak šest nominacija za Grammy, od kojih je jedan završio kod nje, onaj za najbolji vokalni pop album. Proslavila se Dua Lipa i na Brit Awardsima gdje je osvojila dvije nagrade.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist